Hoppa till sidans innehåll
gympa

Priser & Medlemskap


Terminsavgift gruppträning:  600 kr/termin (delta i så många pass du vill)
Enstaka pass: 60 kr/gång (OBS! kräver medlemsskap!)
Årsavgift: 1200 kr
Medlemsavgift:  150 kr/år (januari - december). 

Obligatorisk medlemsavgift

Medlemsavgiften är obligatorisk och innehåller en försäkring. Du som deltagare i gruppträning eller lagidrott betalar 150 kr i medlemsavgift per år, gäller även dig som väljer att betala för enstaka pass.

Klicka på bilden om du vill ha en guide till KIT för registrering och betalning av medlemsavgiften. Observera länken "Klicka här" på sidan 2 i det gröna fältet. Du kan med fördel öppna två fönster så att du har guiden i ena fönstret och länksidan i det andra fönstret. Länken "Enkelt" i menyn till höger eller längst ner i din mobil länkar till samma sida som "Klicka här". Kontakta våra instruktörer om du stöter på problem.

Kvitto
För dig som önskar kvitto går det utmärkt att skriva ut det i vårt system KIT när du registrerat dig enligt instruktionerna ovan. Vill du ha ett skrivet kvitto så ordnar vi det. Prata med någon av våra instruktörer.

Information om Actiway

Korpen Timrå har gått ur Actiway på grund av att vi förlorar för mycket inkomster och för att det har varit besvärligt för våra medlemmar. Vi ber dig som medlem att kontakta din arbetsgivare för att kontrollera hur du ska göra för att få ditt friskvårdsbidrag.

Stödmedlem

100 kronor per kalenderår (Januari till december)

Med reservation för förändringar.

Uppdaterad: 24 AUG 2020 20:57 Skribent: Marie Lundqvist

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
c/o Gunilla Enerud, Backgatan 3
86132 Timrå

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info