Hoppa till sidans innehåll
gympa

Priser & Medlemskap


Terminsavgift gruppträning:  600 kr/termin (delta i så många pass du vill)
Enstaka pass: 60 kr/gång (obs, kräver medlemsskap!)
Årsavgift: 1200 kr
Medlemsavgift:  150 kr/år (januari - december). 

Obligatorisk medlemsavgift

Medlemsavgiften är obligatorisk och innehåller en försäkring. Du som deltagare i gruppträning eller lagidrott betalar 150 kr i medlemsavgift per år, gäller även dig som väljer att betala för enstaka pass.

Klicka på bilden för länk och guide för registrering och betalning av medlemsavgiften. Gå tillbaka till "Priser & Medlemskap" och öppna guiden igen. Då har du två fönster öppna och kan följa guiden samtidigt som du registrerar dig. Alternativt skriv ut guiden.

Kvitto
För dig som önskar kvitto går det utmärkt att skriva ut det i vårt system KIT när du registrerat dig enligt instruktionerna ovan. Vill du ha ett skrivet kvitto så ordnar vi det. Prata med någon av våra instruktörer.

Actiway

Du som jobbar inom kommunen betalar terminsavgiften i Actiway och lägger sedan in ett träningskort i KIT. Gäller fram till 2020-05-20. Medlemsavgiften betalar du via KIT. Se hur du registrerar dig i KIT via guiden ovan.

Om du har betalat terminsavgiften direkt via KIT behöver du mejla till This is a mailto link så betalar vi tillbaka pengarna. Kontakt kommunen om du behöver hjälp med Actiway.

Stödmedlem

100 kronor per kalenderår (Januari till december)

Med reservation för förändringar.

Uppdaterad: 08 MAJ 2019 19:23 Skribent: Marie Lundqvist

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
Cirkelvägen 10
86143 Sörberge

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: 060576546
E-post: This is a mailto link

Se all info