Hoppa till sidans innehåll

Gruppträning


Äntligen startar vår verksamhet igen! Måndag 17 januari 2022 drar vårterminen igång. Vi ställer om och har vidtagit åtgärder på grund av Covid-19 pandemin. Varmt välkommen, tillsammans tar vi ansvar, visar hänsyn och följer restriktionerna.

  • Antalet platser på spinningen har reducerats och cyklarna har minst en meters avstånd till varandra.
  • Vattenträningen och Senior Vattenträningen är inställd tills vidare. Vår ambition är att kunna starta den senare under våren när läget med Covid-19 har lugnat ner sig.
  • Vi använder så lite redskap som möjligt på våra pass.
  • Det finns möjlighet att tvätta händerna och använda handsprit på alla pass.
  • Vi har begränsat antalet platser på alla pass enligt de rekommendationer som finns. För att ha möjlighet att kontrollera antalet deltagare på våra pass har vi infört bokning. Bokningen sker i KIT. För att kunna boka ett pass krävs det att du har betalat medlemskap och terminsavgift i KIT. Har du inte bokat dig på ett pass som du vill gå på får du delta i mån av plats.
  • Kom ihåg att avboka om du har blivit sjuk eller får förhinder, det gör att någon annan har möjlighet att få en plats. Läs mer om passbokning och betalning.
  • Var på plats på passet senast fem minuter innan passet startar. Kommer du senare kan du tappa din plats till någon som väntar och inte har bokat sig.
  • Byt om och duscha hemma.
  • Ta med en egen matta.

Om restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och regeringen ändras kan vi bli tvungna att ändra eller ställa in pass med kort varsel. Håll utkik efter ny information här på vår hemsida och Facebook.

Schema VT 2022.jpg

Klicka på bilden för större schema.

Håll avstånd och stanna hemma vid minsta lilla symptom. 

Tack för att du visar hänsyn! 

Vårterminens pass pågår från 17 januari till 15 maj.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bra att veta inför våra pass:

Passen bokar du i KIT.  Observera att du behöver vara medlem och ha betalat terminsavgift för kunna att boka pass via KIT. Passen är bokningsbara en vecka innan. Avbokning ska ske senast en timme innan passet startar.

Du är alltid välkommen att prova på ett pass vid ett tillfälle, i mån av plats. Kontakta oss så hjälper vi dig med bokning.
Mariedalsskolan: Observera att ingången är på baksidan skolan, ej från huvudingången vid Köpmangatan.

Korpstugan: Begränsade möjligheter till dusch och ombyte.

Om priser och medlemskap

Allergi: Av hänsyn till dem med allergi så ber vi dig vänligen att undvika starka dofter som exempelvis parfym. Vi vill att alla ska kunna träna med oss, tack för din omtanke!  

FAR: De flesta av våra pass passar för dig med FAR (Fysisk Aktivitet på Recept). Kom och prova! Har du frågor om vilken träningsform som passar bäst eller annat som rör receptet, mejla oss på This is a mailto link.

Uppdaterad: 17 OKT 2020 15:08 Skribent: Marie Lundqvist

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
c/o Gunilla Enerud, Backgatan 3
86132 Timrå

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info