Hoppa till sidans innehåll

Vi förlänger perioden för gåbingon

13 APR 2021 16:52
Vi kan glädjande meddela att vi förlänger vårsäsongen för vår populära gåbingo fram till 30 maj. Tack vare våra fantastiska funktionärer kan vi erbjuda dig möjligheten att delta i vår härliga utomhusaktivitet för alla åldrar. Varmt välkomna!
  • Uppdaterad: 13 APR 2021 16:52

Sedan 1969 arrangerar vi gåbingo varje söndag under vår, höst och vinter. Höstterminen pågår september till december och vårterminen januari till maj. Uppehåll kring jul och över sommaren.

Bingoslingan utgår ifrån Korpstugan bakom NHC-Arena och är cirka en kilometer lång, lätt att gå. Försäljning av bingobrickor och lotteri sker utomhus. Fikaserveringen inne i stugan har stängt under pandemin. 

Fem personer har chans till extravinst,"sidovinst" varje vecka. Skriv namn och adress och lämna in din bricka som du inte vunnit bingo på. Vi drar även tre vinnare av barntävlingen varje söndag. Dessa presenteras här på webbsidan och på vår facebooksida.

Läs mer om gåbingon här

Skribent: Marie Lundqvist
E-post: Adressen Gömd

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
c/o Gunilla Enerud, Backgatan 3
86132 Timrå

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info