Hoppa till sidans innehåll

Träna med oss. Gratis prova-på 13-26 januari

05 JAN 2020 19:39
Välkommen till en härlig träningstermin! Gratis träning 13-26 januari, drop-in på alla pass. Vi erbjuder 13 varierande pass/vecka för en total kostnad av 600 kr/ termin + terminsavgift 150 kr medlemsavgift/år. Ta hand om dig, vi ses!
  • Uppdaterad: 05 JAN 2020 23:07

De första två veckorna, 13-26 januari, erbjuder vi dig gratis prova-på-träning. Passa på att prova så många pass som möjligt och hitta den träning som passar dig. Vi har trevliga och kompetenta instruktörer så fråga dem gärna om råd och tips. De flesta pass fungerar även bra för dig som har fysisk aktivitet på recept. Alla platsar i Korpen!

Spinningpass

Vi kör både morgon- och eftermiddagsspinning. Skonsam  träning för både kondition och styrka. Vi har 14 spinningcyklar och erbjuder nu 6 spinningpass per vecka. När du blir medlem bokar du spinningpassen via KIT, läs mer under "Passbokning"  Vi hälsar gamla och nya spinnare varmt välkomna till roliga och svettiga pass! Ingen bokning under öppet-hus-veckorna. Först till kvarn!

Mer information om varje pass samt schema hittar du under "Gruppträning".

Träna så mycket du orkar

För endast 600 kr i terminsavgift och 150 kr i medlemsavgift per år erbjuder vi dig ett utbud av varierande pass varje vecka. Spinning är de enda pass som kräver bokning, på de övriga passen är det bara för dig att komma. Glöm inte sköna skor, gärna en svetthandduk och vattenflaska sedan är det bara att träna så mycket du orkar!

Vårterminen och sommaren

Vårterminen med träningspass och gåbingo sträcker sig från den 13 januari till den 10 maj.

Under sommaren erbjuder vi gratis sommarträning för våra medlemmar. Mer information om den kommer längre fram.

Gåbingo varje söndag från Korpstugan

Utöver våra träningspass arrangerar vi gåbingo. Ta med familj och vänner på en skön promenad runt bingospåret vid Korpstugan bakom NHK-Arena på söndagar kl 10-13. Fika- och lotteriförsäljning i stugan. Gåbingostart söndag den 19 januari. Den perfekta söndagsutflykten för hela familjen.

Tack för att du tränar med oss och deltar i våra aktiviteter! 

Skribent: Marie Lundqvist
Epost: Adressen Gömd

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
Cirkelvägen 10
86143 Sörberge

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: 060576546
E-post: This is a mailto link

Se all info