Hoppa till sidans innehåll

Information gällande Coronaviruset Covid-19

16 MAR 2020 07:45
Med anledning av Coronaviruset ställer Korpen Timrå in cirkelpasset på tisdagar klockan 18.00 på Mariedal från och med 17 mars 2020. Gåbingon fortsätter men vi erbjuder ingen fikaservering i Korpstugan. Detta gäller tillsvidare.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2020 07:45

Korpen Timrå har beslutat att ställa in cirkelpasset på tisdagskvällar klockan 18.00 på Mariedal från och med 17 mars. Gåbingon fortsätter som planerat på söndagar klockan 10-13 från Korpstugan men vi kommer inte att erbjuda någon fikaservering. Detta gäller tillsvidare.

I övrigt fortsätter vi som vanligt med de planerade aktiviteterna.

Pass kan ställas in med kort varsel

Det är viktigt att vi tar extra hänsyn till varandra. Känner du dig hängig med förkylningssymtom så ska du självklart inte träna utan stanna hemma. Det gäller även våra ledare. Därför är det viktigt att du håller extra koll här på hemsidan och på Facebook där vi kommer meddela om vi behöver ställa in något pass.

Allmänna råd

  • Ta gärna med en egen dyna och en handduk eller svettband att torka svett på. På så sätt undviker du att ta med händerna i ansiktet. En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.

  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Vi följer kontinuerligt utvecklingen och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. 

Mer information och länkar för att följa utvecklingen av Coronaviruset hittar du också på korpen.se 

Ta hand om dig!

Skribent: Marie Lundqvist
Epost: Adressen Gömd

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
Cirkelvägen 10
86143 Sörberge

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info