Hoppa till sidans innehåll

Hur nöjda är våra medlemmar?

02 OKT 2019 20:12
Du är viktig för oss, vi finns för våra medlemmar. För att kunna utveckla vår verksamhet genomför vi en mätning för att se hur nöjd du som medlem är med vår verksamhet. Vänligen svara på enkäten som skickas ut till alla medlemmar 11 oktober.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2019 20:12

Den 11 oktober skickar vi ut en medlemsenkät för att vi gärna vill veta vad du
som medlem tycker om vår verksamhet.
Det är av stor betydelse för oss att du berättar vad vi kan jobba på för att göra Korpen Timrå till en ännu bättre förening.
Vi ber dig därför att hjälpa oss med att svara på enkäten som du får via mejl eller klicka på bilden "Hjälp oss bli bättre" för att komma till enkäten.

Tack för att du är med och utvecklar Korpen!

"Korpen ser till att människor får möjlighet att förverkliga sina egna, sina vänners eller sina arbetskamraters motionsönskningar. Vi utvecklar, organiserar och sprider idrottsaktiviteter, anpassat efter önskemål och behov. Hos oss är det enkelt att börja motionera.Oavsett om man är nybörjare eller senbörjare"

Skribent: Marie Lundqvist
Epost: Adressen Gömd

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
Cirkelvägen 10
86143 Sörberge

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: 060576546
E-post: This is a mailto link

Se all info