Hoppa till sidans innehåll

Gåbingostart - familjens härliga utomhusaktivitet

16 JAN 2022 08:00
Vi är glada att meddela att vi startar vårterminens gåbingo på söndag den 23 januari kl 10-13. Serveringen är stängd tillsvidare. Bingoslingan och lotteriförsäljning är öppen som vanligt, försäljningen sker utomhus. Varmt välkommen!
  • Skapad: 16 JAN 2022 08:00

Passa på att komma ut och möta våren på ett roligt sätt och få både dagsljus och motion. Ta med familjen och gå runt vårt kilometerlånga bingospår. De yngre barnen kan delta i barntävling och leta figurer runt spåret. Varje vecka drar vi vinnare bland barnen som lämnat in barntävlingen och extra vinnare bland dem som inte vunnit på sin bingobricka. 

Var du en av dem som gick bingo på säsongsavslutningen före jul? Kika in här på "Sidovinst/barntävling" och kolla om du har en vinst att hämta ut.

Mer om Gåbingon

Hoppas vi ses! :)

Tillsammans tar vi ansvar, visar hänsyn och följer restriktionerna.

Om restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och regeringen ändras kan vi bli tvungna att ändra eller ställa in med kort varsel. Håll utkik efter ny information här på vår hemsida och Facebook.

Skribent: Marie Lundqvist
E-post: Adressen Gömd

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Timrå Korpidrottsförening. - Korpen
c/o Gunilla Enerud, Backgatan 3
86132 Timrå

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info