Hoppa till sidans innehåll

50 årsjubileum för Gåbingon

12 JUL 2019 20:00
Gåbingon firar 50 år söndag den 8 september kl 10-13. Det firar vi med utlottning av extra fina vinster, en bingobricka och godis- och kaffelott på köpet. Vi ses vid Korpstugan bakom NHK-arena. Välkommen!
  • Uppdaterad: 12 JUL 2019 20:00

- 1969 var året när Korpen Timrå började planera och starta gåbingo eller motionsbingo som det hette då. Föreningen i lilla Timrå var föregångare i Sverige för aktiviteten som lockade flera tusen att förena motion med nöjet att kryssa bingo, berättar Hasse Nordin som har många härliga minnen från 50 år med bingon. 

Hasse Nordin

- Under dessa år har jag haft möjlighet att följa flera generationer som går bingoslingan med sina barn. Det är fantastiskt. Även om det inte är flera tusen som när vi startade så är det fortfarande ett mycket uppskattat utflyktsmål för såväl barnfamiljer som hos den äldre generationen. Jag hoppas att många tar chansen att komma och fira jubileumet med oss. Det vore fantastiskt att få återuppleva ett Timrå som går man ur huse. Så kom och ta en promenad runt bingoslingan och få chans att vinna riktigt fina vinster, uppmanar Hasse.

Jubileumsdagen klockan 10-13 gåbingo

  • Två bingobrickor för priset av en.
  • Dubbla lotter för priset av en. Gäller både godis- och kaffelotteri.
  • Klockan 12.45 utlottning av fina vinster bland er som gått bingo och lämnat in brickan med ifyllt namn. För att få vinsten behöver du vara på plats.
  • Underhållning
  • Hasse Nordin speaker

- Det är med stolthet vi i föreningen firar bingons 50 år. Gåningon har i alla år fyllt ett stort socialt syfte för Timråborna. Bingomotionärerna, som är i alla åldrar, har detta som en mötesplats på söndagförmiddagar. För många är det en trevlig stund i veckan som de inte vill missa. I Korpen Timrå arbetar många ideella krafter. Jag vill passa på att rikta ett stort TACK alla bingofunktionärer, utan er hade vi inte firat 50 år i år, säger föreningens ordförande Ann-Kristin Bladh.

Ann-Kristin Bladh

Korpen Timrå främjar friskvård och hälsa i Timrå kommun. Gåbingon är en av flera aktiviteter i föreningen som bidrar till bättre mående och hälsa genom gemenskap och rörelseglädje. Alla platsar i Korpen!

Skribent: Marie Lundqvist
Epost: Adressen Gömd

Hjärtstartare finns i Korpstugan

I Korpstugan finns hjärtstartare.

 

Klicka på bilden för länk och guide till inloggning och passbokning.

Klicka på bilden för att registrera ditt medlemsskap, köpa terminskort och boka pass i Kit. Pass bokas endast för spinning, drop in på övriga pass. 

 

Tidningen #thisiskorpen visar på vår bredd och inspirerar Sverige till ett liv i rörelse med mycket glädje, gemenskap och känslan av att hos oss är alla välkomna!

 


Nyfiken på Korpen? Klicka på bilden och kika in på korpens webbsite.

Postadress:
Korpförening Timrå - Korpen
Cirkelvägen 10
86143 Sörberge

Besöksadress:
Korpstugan, Gymnasievägen 8
86141 Sörberge

Kontakt:
Tel: 060576546
E-post: This is a mailto link

Se all info